Säsongen går mot sitt slut…

Last Updated on 2012-03-10 by WebMaster

Dagens tur blev en ganska blöt historia. Det var 6 st från klubben som gav sig iväg på en tur från RunnSS vid 10 tiden idag, men fler var ute på isen denna sköna vårvinterdag. Tidigt på morgonen var det en tunn överis där det varit blött men när solen fick värma ett tag så blev det bara blött. Isen var dock fin och hård så det gick att åka ganska bra om man hade kläder som tålde väta, eller stod ut med att bli blöt 🙂

km-120310_08c

Mer bilder finns under Bildarkivet från dagens tur…

Säsongen går dock mot sitt slut så ta det försiktigt ute på isarna. Det går fort nu när det är så här varmt. Tänk också på att bara för att isen håller på banorna så innebär det inte att den håller på andra ställen. Ta det försiktigt om ni ger er ut på isarna!

Då det är lite mellansäsong framöver så kommer vi bege oss inomhus och åka inlines för de som vill. Under de kommande 3 onsdagarna (17.30, mer info i träningskalendern) så kommer vi ha möjlighet att åka inne i en av hallarna i Främby hallar. Vill ni vara med och åka inlines inomhus så hör av er till bjorn.larsson@activeskaters.se så att vi har koll på hur många vi blir. Vi kör lite fri åkning och känner på hur det vara att åka inlines igen, sedan kör vi lite grundövningar i teknik.

Alla medlemmar är välkomna!