18 hours ago

Dala Active Skaters

Motionsskridsko på Lugnet! Välkomna!
Sven
... See MoreSee Less

View on Facebook

Helgens träning blev flyttad till lördag 9/11 08.00-09.30 i stället för söndag morgon på grund av bandymatcher. Vi blev ett litet gäng med Olle, Thomas och Ralf tillsammans med far och son från Ludvika samt Sammi, Esther och jag som orkade upp i arla morgonstund. Snö hade fallit under natten och fortfarande när vår träning startade, så vaktmästarna kunde bara sopa och hyvla men inte spola isen, som var helt OK ändå. Gubbsen hängde på Ralf och hans program medan Sammi och jag körde ett schema med kortare och längre intervaller i omväxlande måttlig och hög fart men med fokus på att hålla rätt teknik.
Sven
... See MoreSee Less

View on Facebook

Klubbträning på Lugnet i -3 grader och vindstilla på fin och snabb is onsdag 6 nov 2019. Ingen Lützendimma den här kvällen. Ralf, Olle, Uffe och jag var där liksom Gabbe och Lukas med pappa och lillasyster. Gubbarna körde efter Ralfs schema. Jag hade ett eget med omväxlande intervaller från 100-1000 m i måttlig fart med bra teknik eller lite snabbare däremellan. Totalt blev det ca 10 km intervallåkande och minst lika många km i glidvila. Gabbe och Lukas följde mitt schema i nedbantad form. Avslutade med 3 st 80 m-lopp på tid, där Lukas gjorde 13,88 som bäst och Gabbe fina 14,97, 7 år gammal.
Sven
... See MoreSee Less

View on Facebook

7 days ago

Jocke Tjernlund

Någon som varit ut och rekat isarna?
Tydligen åkbart i lilltorpet
... See MoreSee Less

View on Facebook

Sammi van Vliet ångar på! I samband med skridskolägret i Sundsvall ordnades även tävlingar, där Sammi slog till med fina 49,74 på 500 m och 1.46,95 på 1000 m. Nytt personligt rekord på den längre distansen. Det här kommer att bli en fin säsong! Grattis Sammi!
Sven
... See MoreSee Less

View on Facebook

Senaste Foruminläggen

Senaste Facebookinläggen