SweSports Summer Camp 2024

Last Updated on 2024-04-10 by WebMaster

Anmälningsformuläret för samtliga deltagare, medföljande föräldrar, ledare och föredragshållare kommer att publiceras här snart!
Formuläret innehåller all nödvändig info om önskad gruppindelning beroende på din ambitions- och prestationsnivå, boende, måltider och anmälningsavgift.

Sista anmälningsdagen för Summer Camp 2024 är satt till onsdagen den 29 maj 2024, kl 12.00.

Anläggningarna på Lugnet i Falun. Inlinesbanan finns på asfaltytan inom Riksskidstadion.

Programmet för Summer Camp 2024 kommer att presenteras snart och uppdateras löpande, inkl info om medverkande ledare, tränare och föredragshållare.
Det är hög tid att planera in för SweSports Summer Camp i Falun 26–30 juni!

SweSports Summer Camp är ett läger som riktas till alla våra 11 idrotter och där man ges möjlighet att träna, umgås och utbildas.
Campet kommer att arrangeras på Lugnet i Falun. Lugnet erbjuder bra träningsfaciliteter, boende och mat på en och samma plats. Likt tidigare år har vi preliminärbokat 15 stugor där max 5 personer kan dela på boende. Vi erbjuder matpaket i form av lunch och middag på Lugnets restaurang.
Likt tidigare år är det vår lokala arrangör Dala Active Skaters som bistår oss med att genomföra SweSports Summer Camp.
På denna sida om Summer Camp 2024 kommer information att publiceras fortlöpande. Där kan du även ta del av allt som genomfördes under förra året och året dessförinnan.

Träningen inriktas mot att vara nivåanpassad och allsidig, vilket innebär att du erbjuds möjlighet att träna med jämbördiga på din specifika idrott och ges möjlighet att träna och utveckla andra färdigheter inom din idrott.

Ett Summer Camp ska även erbjuda olika teman i form av utmaningar, gemenskap, glädje och utbildning. Förra året fick deltagarna testa på andra idrotter som bland annat friidrott, thaiboxning och dans. Vi fick lyssna på föredrag inom kost och idrottspsykologi samt att vi hade vår egna variant av tv-programmet Bäst i test.

I år jobbar vi på temat att testa på delar av våra idrotter och se om man har oväntatade talanger i en annan idrott. Vi hoppas kunna erbjuda en starttävling i hjulrodel, testa på skridskoåkningens olika konster och hur det är att köra ner för en skeletonbana med VR-glasögon. Programmet är inte helt spikat men detta är något som man kan se fram emot.

Vi vet att alla vuxna/föräldrar kanske inte har sin semester under just denna perioden, men är man 13 år eller äldre så kan man delta utan en förälders närvaro. Vi kommer att ha ansvariga ledare på plats som bistår och är en trygg hand under campen.

Så boka in datumet 26–30 juni i Falun och håll koll på denna officiella campsidan för fortlöpande information.

Turistinfo

Vill du och/eller din familj passa på och ha några dagars semester ism Summer Camp eller vill du/ni göra några privata utflykter under Summer Camp, så har vi tagit fram en egen lista med bra tips för utflykter! Vi undersöker f n om vi kan få rabatter på vissa ställen. Så fort nåt är klart, uppdaterar vi listan!

För mer generell info om olika utflyktsmål eller andra fritidsaktiviteter, i eller runt Falun, klicka här.