Klubbkläder

Last Updated on 2021-12-13 by WebMaster

Klubbens klädkollektion är tänkt att passa för de flesta aktiviteter på skridskor och inlines och priserna är riktigt bra om du jämför med samma kvalité i butiken.

Beställningar av klubbkläder görs 1 ggr/år, oftast i s m en Upptäktsträff. Information om när beställningen kan göras läggs ut på hemsidan.

När det börjar bli dags att göra beställningar så kommer det att komma ut information på hemsidan men även skickas ut information till alla medlemmar. Priserna kan evt variera lite beroende på antalet som beställs.
Beställningar är bindande.

Vuxna köper sina egna kläder via klubben vid samma tillfälle (1 gång/år). Barn/ungdom kan även hyra klubbkläder. För barn/ungdom som blir medlem under årets lopp (efter beställningsdagen), finns ett mindre antal på lager).
Hur man kan hyra kläder för barn/ungdom som är medlem, vad det kostar och hur man betalar, finns beskrivet på sidan med medlemsförmånen.

Är ni intresserade av att köpa kläder ur lagret, eller ha andra frågor, så kan ni höra av er till klader@activeskaters.se.

Året runt Kollektion

T-shirt 

T-shirten är i funktionsmaterial för vuxna och i bomull för barnen.
Fungerar lika bra på alla typer av träningspass, eller till vardags.

Sommar Kollektion

Cykeltröja kort

En cykeltröja med 3 fickor på ryggen och kort dragkedja framtill.
Gjord i Jaquard 155. Ett tunnare material som är gjort för sommaren. Fungerar lika bra att ha på gymmet eller träningspasset ute.

 

Korta tights

Korta inlinestights med ganska hög skärning i midjan. Gjorda i Power lycra som är ett tunt sommarmaterial med väldigt god stretch (OBS ej cykelbyxor = inga pads).

 

Tävlingsdräkt inlines


En hel tävlingsdräkt (tröja + byxa sitter ihop) med tre fickor på ryggen. 1 större ficka för tex flaska och 2 mindre för tex bars. Tänkta att användas vid tävling där man vill ha minimalt med fladder och saker som är i vägen, men fungerar lika bra på träning som korta byxor och tröja. Gjorda i Power lycra som är ett tunt sommarmaterial med väldigt god stretch. OBS! Storlekarna är väldigt tighta och är mindre än alla andra kläder, speciellt över mage och bröst.

 

Cykeljacka lång


En långärmad cykeltröja/jacka med 3 fickor på ryggen och en lång dragkeja fram. Den är gjord i Jaquard 210 som är ett litet tjockare material än i den korta cykeltröjan. Den är inte vindtät men fungerar bra som överdragsjacka eller på träning kyliga sommardagar eller höst o vår.

 

Sommartights långa

Långa sommartights med hängslen och anatomisk passform för att sitta riktigt skönt. Gjorda i Power lycra som är ett tunt sommarmaterial med väldigt god stretch (OBS ej cykelbyxor = inga pads). Sitter kanonskönt och passar bra kyliga sommarmorgnar eller mindre varma sommardagar eller höst och vår.

 

Vinter Kollektion

 

Vinterjacka


En långärmad jacka med 3 fickor + 1 med dragkedja på ryggen. Lång dragkedja framtill. En jacka som fungerar bra på träning kalla dagar men även som överdrag vid plusgrader eller höst o vår. Den är vindtät framtill och på armarna men har ventilerande material på ryggen. Skön för de flesta aktiviteter då den håller dig varm från vinden samtidigt som den ventilerar om du blir varm. Det vindtäta materialet är Windtek medium och är ett tunt vindtätt material med floss på insidan. Det ventilerande materialet är Jaquard 210 som är ett lite tjockare material än de tunna sommarmaterialen, samma som i sommarjackan/tröjan. Tänk på att kanske välja en storlek där ni får under något då det kan behövas vintertid.

 

Långa vintertights

Långa vintertights med hängslen och anatomisk passform för att sitta riktigt skönt.  Fungerar både vinter och höst/vår. För kallt, bara att dra ett underställ under. Gjorda i Super Thermo Roubaix som är ett lite tjockare material än det som sitter i sommartightsen. Materialet står emot vind bättre men är inte helt vindtätt. Materialet har en fantastiskt bra stretch som gör att de sitter väldigt skönt.  Tänk på att kanske välja en storlek där ni får plats med ett underställ under vintertid.

 

Överdragsbyxor

Överdragsbyxor utan hängslen och med dragkedja i båda benen hela vägen så att du inte behöver ta av dig skridskorna för att ta av/på byxorna. Fungerar att åka i lika bra som överdrag. Gjorda i Super Thermo Roubaix som är ett lite tjockare material än det som sitter i sommartightsen (samma som i vintertightsen). Materialet står emot vind bättre men är inte helt vindtätt. Materialet har en fantastiskt bra stretch som gör att de sitter väldigt skönt.  När det gäller storlek så känns de lite större än vintertightsen, troligtvis pga dragkedjorna, men välj samma storlek som vintertightsen, det fungerar ändå bra att ha dem utan något under men även att dra dem över ett par vintertights som överdrag.

 

Tävlingsdräkt skridsko med huva


Dräkten har långa armar och ben, huva och med lång dragkedja framtill. En ficka på ryggen för tex flaska. En skön slimmad dräkt som är gjord för marathontävlingar men fungerar även på träning eller inomhus. Gjorda i Super Thermo Roubaix som är ett lite tjockare material än det som sitter i sommartightsen. Materialet står emot vind bättre men är inte helt vindtätt. Materialet har en fantastiskt bra stretch som gör att de sitter väldigt skönt.  OBS! storlekarna kan upplevas som lite mindre på överkroppen då de sitter ganska tight. Tänk på att kanske välja en storlek där ni får plats med ett underställ under vintertid.