Varvlopp, klubbmästerskap och säsongsavslutning

Last Updated on 2012-09-23 by WebMaster

Inlinessäsongen lider mot sitt slut och det är dags att avrunda livet på hjul med en lekfull tävling, ett klubbmästerskap samt en säsongsavslutning med Italiensk buffé, prisutdelning och lite information om vad som händer i vinter.
Häng på och gör våra sista sommar/inlines aktiviteter till en fest. Alla kan vara med och det viktiga är att deltaga 🙂

Varvloppet vid bilprovningen i Falun – 25/9 klockan 18.00
Klubbmästerskap med start vid Tunet i Borlänge – 27/9 klockan 18.00
Säsongsavslutning med Italiensk buffé på Active Stay Hotell  – 12/10 klockan 18.00

OBS! Uppdaterad

Varvloppet 25/9 klockan 18.00
Vi har ju nu fått många barn i träningsgruppen och de blir duktigare att åka varje gång. Därför vill vi ordna en liten lekfull tävling innan vi lägger inlinesen på hyllan till nästa vår. Varvloppet går ut på att man under en viss tid åker så många varv man orkar och förmår runt Bilprovningen på Ingarvet, vår träningsplats på tisdagarna. Man tävlar bara mot sig själv och får ett mått på vad man orkade med detta år. Nästa år upprepas Varvloppet vid samma tid och då kan man jämföra och se hur mycket bättre man blivit.
– De små barnen, 5-7 år, får 5 min på sig att åka så många varv man kan.
– De lite äldre barnen, 8-10 år, får 8 min på sig att varva runt.
– De äldre barnen, 11-13 år, får slita i 10 min innan tiden har gått ut.
– Ungdomarna, 14-17 år, får rulla på i 12 min.
– Alla äldre, 18-70 år, får hålla på i 15 min innan de får pusta ut.
Alla deltagande barn får en fin medalj efter loppet samt varm korv med bröd och saft. De vuxna får varm korv med bröd och kaffe eller saft som tillbehör. Ingen anmälan behövs. Det är bara att komma till Bilprovningen kl. 18.00 tisdagen den 25 september 2012. Varvloppet startar för barnen kl. 18.15 och för de äldre kl. 18.30.Vid regn (eller snö, hagel, frost och annat elände) ställs tävlingen in.Vill ni låna inlines av Dala Active Skaters – ring mej på 070-578 20 35 eller maila till daniels.sven.olsson@tele2.se

Klubbmästerskap 27/9 klockan 18:00
Nyhet för i år blir att vi kör 500m individuell start och 10km med gemensam start.
Vi samlas på raksträckan bakom flygfältet vid infarten till Långsjön. Ingen anmälan krävs, bara att dyka upp. Är du inte medlem så är du välkommen ändå, men du kan inte bli klubbmästare.
500m körs i det svaga uppförslutet från säterhållet mot infarten till långsjön, se karta
Vi åker sedan bort till baksidan av Tunets IP där vi startar gemensamt och åker bort förbi långsjön och vänder efter 5km (kommer att finnas en kon i vägen) och åker tillbaka samma väg, se karta, först tillbaka vinner.
Vi behöver 3 personer som kan ta starta, ta tid och skriva protokoll, så om du inte tänker åka men kan hjälpa till, hör av dig till bjorn.larsson@activeskaters.se

Säsongsavslutning 12/10 klockan 18.00
Kvällen bjuder på en fantastisk Italiensk buffé som flera av oss njutit av tidigare.
Vi samlas i ett av konferansrummen (förbi receptionen och trapporna, höger i korridoren och sedan direkt vänster). Där börjar vi med lite prisutdelning och kort information om planerna inför vintersäsongen såsom träningar, tävlingar, dubbla Svenska Mästerskap i Falun och en massa andra ideér och planer. 19.00 går vi till restaurangen och njuter av den goda maten.

Pris för middagen, vuxna 189kr/person, barn 10kr/år (ålder).

Anmälan gör ni till Niclas Granér på 070-4931463 eller graner@activestay.se
Finns det intresse för att få lite materialtips så meddela detta till bjorn.larsson@activeskaters.se