Flera läger i maj!

Last Updated on 2024-04-14 by WebMaster

Säsongen med läger blir allt längre med flera möjligheter!
Två nya läger har annonserats. Ett cykel/löpningsläger i Sundvall och ett isläger i Katrineholm.

En ljus framtid för läger, trots mörka moln!

Gustav Arnell tycker det har saknats ett läger på årsplaneringen, och därför bjuder han tillsammans med Sundsvalls skridskoklubb nu in till Kickoff-läger i Sundsvall.
Lägret kommer pågå under Kristi himmelsfärd 9-12 maj och vänder sig till träningsvilliga junior C,B,A/senior/veteranåkare.
Mer info finns på Sundsvalls SK hemsida.
Anmälan görs via mejl till bana@activeskaters.se

Isläger 31 maj-2 juni i Katrineholm.
Östsvenskas föreningar bjuder in till ett roligt och givande helg-isläger fredag 31 maj – sön 2 juni 2024 i Katrineholm och aktiva i alla åldrar är varmt välkomna.
Träningarna sker i Katrineholms ishall, Kronfågel Arena, på Backavallen. Det är en inomhushall för bandy, alltså 250-metersbana. Vi kommer ha 4 träningspass på isen, 1 pass på fredagen, 2 på lördagen och 1 på söndagen och det kommer finnas skyddskuddar i kurvorna. Anläggningarna ligger i fina omgivningar med stora möjligheter till aktiviteter mellan träningspassen.
Boende erbjuds i flerbäddsrum på Olssons vandrarhem ca 500 m från ishallen och samtliga måltider serveras i Duveholmsskolans matsal som ligger 500 m från vandrarhemmet åt andra hållet. Kök finns på vandrarhemmet för den som vill.
Bindande anmälan senast fredag 10 maj till DAS via mejl till bana@activeskaters.se.
Mer info om tider, programmet, priser och tränare finns här.