Inbjudan till DAS Årsmöte 2024

Last Updated on 2024-05-20 by WebMaster

Alla medlemmar bjuds härmed in till DAS Årsmötet, söndag 26 maj 2024, kl 14.00 i Bandyhuset på Lugnet.

Förutom de sedvanliga och obligatoriska punkterna har vi i år även många andra, mycket intressanta och viktiga punkter på dagordningen, bl a :

  • En introduktion av och diskussion kring DAS Värdegrund och DAS Respekt- och trygghetspolicy, som styrelsen har tagit fram och som ni kan påverka och behöver rösta om!
  • Presentation av styrelsens förslag till Framtidsvision, eller bättre sagt, klubbens delmål för hur vi kan bli en ännu attraktivare förening. Vi diskuterar och beslutar tillsammans hur vi kan bli det!
  • En diskussion kring säkerhet ism banåkning. Inte bara sjöisåkare tänker mycket på säkerhet, men även banåkare! Hur gör vi åkningen och tävlingarna säkrare? Styrelsen presenterar ett förslag som du kan påverka och sedan rösta om!
  • En diskussion kring och beslut om användning och inköp av en tävlingsadministrativ IT-plattform, samma som flera andra svenska klubbar nu har bestämt sig för.
  • Utbildning. Vi behöver fler ledare, inte bara vuxna, men även ungdomar som kan hjälpa till på träningar. Du kanske vill bli ledare eller tränare? Vi diskuterar möjligheterna och hur du kan utveckla dig!
  • En introduktion till Förbundets Summer Camp 2024 i Falun, i samarbete med DAS, onsdag em 26/6 – söndag fm 30/6. Du kan delta utan anmälningsavgift som DAS medlem! Anmälan görs senast lördagen den 25 maj 2024, kl 11.59.
  • Prisutdeling KM 2024.

Alla medlemmar kommer i god tid före mötet få en egen inbjudan till årsmötet via mejl. Klubben bjuder självklart på fika!

Alla dokument som kommer att presenteras på årsmötet, och som behövs till punkterna ovan, kommet att finnas på Medlemssidorna/Medlemsmöten, senast 2 veckor före årsmötet. Medlemssidorna kräver inloggning med ditt medlems ID (din mejladress som du registrerade dig eller din familj med) och ditt lösen (som du har valt vid registreringen som medlem). Har du glömt ditt lösen eller ditt medlems ID, kontakta Webmaster

Till sist: kom ihåg att Årsmötet är klubbens ”Riksdag”!
Medlemmarna tar besluten i klubben!
Vi behöver dig på årsmötet för att kunna utveckla klubben!