RunnSS ny samlingsplats för DAS

Last Updated on 2012-02-25 by WebMaster

Fr.o.m förra helgen hyr Dala Active Skaters RunnSS lokaler vid Hälsinggårdsbryggorna. Vi hyr lokalen under en månad för att utvärdera behovet och nyttan. Det här ger dock oss som medlemmar en rad förmåner och möjligheter. Det ger oss en fast punkt för vår verksamhet där vi kan träffas innan och efter turer, fika på verandan, byta om i värmen, duscha men även en massa andra möjligheter. Längre ner i nyheten hittar ni mer info om möjligheterna med lokalerna men även några förhållningsregler.

Nu på lördag mellan 10.00 och 12.00 finns det möjlighet att prova hastighetsskridskor utanför RunnSS lokalen.

Det kommer även finnas möjlighet att få sina skridskor slipade (handslipning). Vi lovar inga perfekt slipade skri

dskor, beroende på skick på skridskorna. Gratis för medlemmar och en liten kostnad för icke medlemmar.

Lokalerna är inte alltid öppna men vi kommer försöka skriva tider på hemsidan då någon kommer att vara där. Till en början nu på lördag så finns det någon där från strax före 10 till ca 12.30. Som medlem hoppas vi att du utgår från lokalerna så att vi får detta som vår samlingsplats.

1. Ombytes och duschmöjligheter: Ni medlemmar får gratis byta om och duscha där de tider som någon av oss kommer att vara på plats.

2. Fikaställe: Om solen kommande helger börjar värma lite mer så torde vi nu ha ett av de finaste fikalägena på Falusidan där man på verandan i lä skulle kunna ta sig en fikapaus + kaffetår och prata långfärdsskridskor med övriga medlemmar och förhoppningsvis blivande sådana! Bra om vi kunde få dit lite sköna solstolar eller liknande som vi sedan kunde ställa in i lokalen vid dagens slut så ta gärna med några som ni inte är så rädda om vid tillfälle.

 

3. Slipmöjligheter: Klubbens handslip med sten kommer att finnas här för dig som vill låna och slipa skridskorna (gratis för medlemmar). Har ni tråkigt kan ni alltid passa på att slipa några av våra låneskridskor också. Eller varför inte använda dem som övningsobjekt och bli en mästare på att slipa skridskor 😉

4. 250m Rundbana upplogad framför Hälsinggårdsbryggorna: Runn is med Roger Löfgren i spetsen har plogat fram en fin rundbana mellan Hälsinggårdsbryggorna åt oss som Sven Olsson mätt upp och där vi hoppas att flera av er kommer och kör lite kurvträning m.m tillsammans med oss. Vi återkommer om träningstider när vi kanske kör gemensamma pass där när vi bedömer iskvalitén som tillräckligt bra. Om vi får till belysning så kanske vi även kunde vara där på vardagskvällar så om någon av er har tips på lösning på belysningsfrågan så hör av er snarast!

das-runns-ss-1das-runns-ss-3

 

5. Låneskridskor: Vi kommer även kunna förvara lite av våra skridskor här som kommer göra det enklare för den som vill prova på hastighetsskridskor.

6. Marknadsföringschans: Vi siktar på att få till en plats att synas på med våra nytryckta Roll-up, Beachflagga samt ett bord ute på isen där vi kan ha våra broschyrer m.m på att dela ut till intresserade. Det ger oss också mycket större möjligheter att ha aktiviteter ute vid isen. Prova på skridskor, teknikkurser, slipning eller bara ren allmän info om klubben.

7. Företagserbjudande: Om någon av er har möjlighet att påverka er arbetsgivare att kanske våga testa på en lite annorlunda friskvårdsaktivitet så är vi några i klubben som gärna tar era anställda med på en rundtur på Runn och kanske avslutar med en middag vid RunnSS lokaler efter att man duschat och bytt om där! Hör av er till Niclas Granér i såfall på tel: 070-4931463 som är vår företagskontakt för liknande arrangemang.

Förhållningsregler:
• Skridskor eller andra ytterskor tas av i hallen.
• Pump för vatten och bastu hanteras av den som har nyckeln.
• Dörrar till kök och omklädningsrum måste vara stängda när vi lämnar lokalen!
• Vattnet i kranen går inte dricka! Dricksvatten får man ta med sig själv.
• Herrar får med fördel använda urinoaren som finns på baksidan av klubbhuset, så minskar vi tömningar av avloppstanken.
• Rökning är naturligtvis inte tillåtet.