Dags för inlines läger i Motala 13-15 april

Last Updated on 2012-03-22 by WebMaster

Den 13-15 april anordnar Motala AIF ett inlinesläger.

Det är ett läger som passar alla som tycker om att åka inlines, ung som gammal. Vill du utvecklas som inlinesåkare så är detta ett gyllene tillfälle och du behöver inte vara proffs för att vara med. Det här passar även dig som inte varit med i klubbverksamhet tidigare utan kanske bara åkt runt kvarteret hemma. Du kommer troligen upptäcka en helt ny värld och helt nya dimensioner av inlines åkning under helgen.

HÄNG MED!

Vi kommer att åka inlines inne i Motala ishall och om vädret tillåter så blir det även lite inlinesåkning runt bilprovningen utomhus. Vi kommer att hålla till i ishallen där vi även äter och detta upplevdes väldigt positivt förra året då det blev en väldigt bra gemenskap.

Förra året var vi 5 st från klubben som deltog och som tyckte det var ett roligt och givande läger. Ni kan läsa mer om förra årets läger här.

Skicka anmälan till Mats Åkesson, mailadress och mer info hittar ni i Inbjudan.

Skicka även ett mail om att ni anmält er till bjorn.larsson@activeskaters.se så försöker jag samordna resa ner. Jag kan även se till att vi från klubben får bo tillsammans. Ange gärna i mailet om ni är fler som vill bo ihop. Har ni frågor kan ni skicka dessa till samma mailadress också.