Träningsrapport onsdag 27 maj

Last Updated on 2012-02-22 by WebMaster

Träning: onsdag 27 maj 18:30 Dala Airport Borlänge

Uppslutningen vid Dala airport var större än någonsin. Det var bara det att alla de andra skulle åka med charterflyget. I strålande solsken och stark vind gav jag mig själv ut på KM banan. Mot slutet av 1:a varvet upptäckte jag en joggande klubbtröja. Det var fru Hjalmarsson som var ute och preparerade sig inför Blodomloppet, mycket vällovligt. Jag körde 2 varv till och gjorde mina första stapplande försök att få till dubbelpushen. Det ska nog gå att få ordning på den så småningom. När jag återvänt till Dala airport visade GPS på 3,5 mil. Vid avfärden mot Falun sänkte sig förtvivlans mörker över Borlänge och himmelen började fälla avskedstårar.

Rapporterat av Frank Niklasson