Skridskosäsongen har börjat!

Last Updated on 2023-08-19 by WebMaster

Även om inlinesträningarna pågår för fullt med Simon som ledare (se vår Kalender ), så har skridskosäsongen definitivt redan smugit igång!

Vi har lagt ur listan med redan annonserade läger och tävlingar på våra Medlemssidorna, så kolla där och anmäl dig redan nu till ett lärorikt och kul läger! Första lägret blir av rätt så snart, så kolla listan snabbt och anmäl dig nu!

Nytt för i år är ett KSK läger i Karlstad på deras 400m inomhusbana! Kan verkligen rekommenderas att åka på en fullstor bana för att bättra på tekniken på rakan! Kolla på Medlemssidorna vad som gäller för anmälan!


Nämnas bör också att SK Pollux i Västerås, precis som tidigare år, välkomnar åkare från DAS till deras träningstider på tisdagar och onsdagar i ABB hallen Syd i Västerås (fin 250 m inomhusbana). Varje pass kostar 50 kr för barn/ungdom och 100 kr för vuxna som betalas via Swish (123 100 31 28) på plats. Kolla dock inför varje träning på deras hemsida, om träningen evt har blivit inställd, så man inte åker dit förgäves!

Mycket nöje! Nu kör vi båda inlines och skridskor!