Skridskofest på lördag

Last Updated on 2012-01-14 by WebMaster

På lördag (14 jan) kommer det att vara en riktig skridskofest och en massa aktiviteter på Runn.

Roxnäs udde
Sebastian Falk kommer att hålla sin skridskoteknikkurs och den är GRATIS denna dag, så passa på att vara med! Vi är flera i klubben som deltagit på Sebastians träningar tidigare och lärt oss mycket av hans praktiska och teoretiska övningar. Dala Active Skaters ska även försöka hjälpa Sebastian om det blir många som vill vara med på teknikkursen.
Ska du vara med på skridskoteknikkursen, kom 10 min innan!

Dala Active Skaters kommer även att vara på plats och låna ut hastighetsskridskor till de som vill prova på. Det finns storlekar från stl 32 till stl 45.

Vi kommer även att köra lite instruktioner i skridskoslipning för den som är intresserad.

Klockan 12.00 kör vi även vår vanliga lördagstur från Roxnäs. Det kommer inte vara någon ledare och fast lugnt tempo men alla får haka på. Kanske vill man prova om man kan hänga med de snabbaste i klubben? Kanske vill man prova sina nya kunskaper från skridskoteknikkursen? Vi åker korta varvet först så det är bara att prova åka med. För er som vill ha en lugnare tur där alla kan åka med så rekommenderar vi vår ledarledda tur på söndag klockan 11.30.

Vi hoppas alla medlemmar i Dala Active Skaters kommer ner på isen och gör oss sällskap eller hjälper till med aktiviteterna.

Runn-is hjältarna kommer även vara på plats och visa upp sina 4-hjulingar och berätta hur de plogar mm. Passa på och hälsa och prata lite med herrarna som ni annars ser svischa förbi på sina fordon.

Klockan 16.00 till 18.00 kommer det vara möjligt att åka skridskor i skenet från marschaller. Det kommer att vara marschaller från Främby Udde – Hälsinggårdsbryggan – Roxnäs Udde.
Främby Udde kommer även att har live musik och after skate till kl 18.00

Storsund
Ornäs IK / Ornäsrännet är på plats och säljer korv och läsk