Rapport från Årsmötet

Last Updated on 2012-04-15 by WebMaster

I tisdags 10/4 hölls klubbens årsmöte och det var närmare 20 personer som slöt upp.

Vi började med de formella delarna och en av de större sakerna är att Mats Jansson har valt att lämna sitt uppdrag som ledamot i styrelsen och istället valdes Lina Börjes in som ny ledamot.

Vi tackar Mats Jansson för dessa år i styrelsen och hälsar Lina Börjes välkommen! Värt att tilläga är att Mats har varit med i styrelsen ända från början. Vi hoppas dock att vi får se honom ännu oftare på inlines och skridskor framöver 🙂

Det delades sedan ut medaljer (ganska många 🙂 ) för Klubbmästerskapen och Barnens skridskopokal. Det var Jonna, Elin, Hanna och Julia som fick varsin fin buckla för att de åkt 2 av årets tävlingar på skridskor. Sven och Olle fick även ett tackpris för sina insatser med skolorna i vinter i form av en av Christian Anderssons fantastiska skridskobilder uppförstorade i ram. Vi tackar Christian för dessa underbara bilder och även vi andra som var med på bilderna fick varsin förstoring.

Vi käkade även smörgåstårta, tittade på bilder från året som gått, provade kläder och pratade en del om det kommande året.

Tack allihopa för ett givande och trevligt möte!

Fler bilder finns i Bildarkivet…

/Styrelsen