Ornäsrännet 6 febr 2011

Last Updated on 2012-02-24 by WebMaster

Referat av Lars Bäcksholm.

Denna dag med strålande solsken några minusgrader, nästan vindstilla och fina isar var det en ren njutning att åka Ornäsrännet på. Jag noterar också att vi var många som sänkte våra bästa tider under dagen och där jag väl är rätt nöjd med tiden 1,21h på 42km (mindre nöjd att förlora en spurt mot Sonny med 1 dm när jag kände mig så pigg i benen som jag gjorde och inte hade några problem att haka på honom runt idag).
Dagens prestation tycker jag dock ungdomen Oskar Graner stod för som spurtade ned ett gäng fullvuxna karlar på 10km på fina tiden 24,03 min och slutade tvåa efter stilåkaren Sven som tydligen gjort underverk med Oskars åkteknik i vinter. Grattis Oskar! Även min egen son David var överlycklig över sin 3;e plats på 5km där jag får tacka Birgitta för tipset att inte snöra skridskorna längst ned vilket gjorde att han trots nageltrång tog sig runt idag och där han lite stolt konstaterade att han kom på samma plats som farsan = lika bra således. Totalt var vi 14 st DAS åkare. Bra. ResultatHär
Rapporterat av Lars B.