Nya webbsidor för DAS medlemmar

Last Updated on 2020-05-06 by WebMaster

Den 5e maj startade DAS sina nya webbsidor enbart för Medlemmar.
Här finns bl a info (datum, tid och plats) för Medlemsturer på sjöis. Våra Medlemsturer blir fr o m nästa vinter enbart utlysta på Medlemssidorna! Andra, öppna turer för att presentera DAS för nya åkare, kommer fortfarande att utlysas på denna öppna hemsida.
På de nya Medlemssidorna finns även info om planerade dagar för radieslipning av dina skridskor, detaljerad info om Årsmötet och dess beslut, och mycket annat!

Samtidigt har vi lanserat vårt nya online medlemshanteringssystem på våra Medlemssidor där nya medlemmar kan registrera sig och betala online. Nu kan alla Medlemmar själv hantera sina egna uppgifter och byta/uppdatera sin e-postadress och lösen när de vill! Alla medlemmar får mot årsskiftet ett automatiskt meddelande när det blir dax att förlänga sitt medlemskap. Igår fick alla medlemmar ett e-postmeddelande för att sätta ett lösen på sitt medlemskonto samt kontrollera/komplettera sina uppgifter.
Vi hoppas att alla blir nöjda med systemet! Har du synpunkter eller önskemål, kontakta webmaster@activeskaters.se !

Vi har skapat en speciell knapp/ingång för att komma till Medlemssidorna: I menyn på vänstersida under ”OM MEDLEMSKAP”, finns en ny ruta med ”Logga in på DAS Medlemssidor”. Där finns en direktlänk till Medlemssidorna!

Mycket nöje!