Ny lokal butik och webbshop

Last Updated on 2013-09-10 by WebMaster

En glädjande nyhet för oss inlines- och skridsko-åkare som gillar hastighet är att vi under sommaren fått en lokal försäljare av Bont och eZeefit. Ännu mer glädjande är att det nu även finns en webbshop där man kan handla via nätet www.skateshopen.se

Personen bakom Skateshopen har i alla högsta grad anknytning till klubben då det är vår egen ordförande Lars. För klubben och sporten är detta ett enormt bra iniativ då det annars idag är väldigt svårt att få tag på bra utrustning utan att handla allt osett på nätet eller åka till Danmark eller Tyskland.

Nedan låter vi Lars själv berätta lite om vad som hänt och vad som är på gång i framtiden.

Jag har äntligen kommit i mål med mitt ”lilla” webbshopprojekt som jag någon gång i maj tänkte att man i ett nafs skulle sjösätta men det tog visst hela sommaren konstaterar jag nu. Efter fin support från Thomas Åhlen i kring de mer tekniska utmaningarna så har nu sajten http://www.skateshopen.se/ släppts ut i det fria. Några kommentarer från min sida kring denna långsiktigt intressanta nyhet.

1. Jag har även registrerat http://www.bont.se och kommer att peka om den adressen till Skateshopen inom kort.

2. Jag kommer förhoppningsvis inom kort att få lite bilder och produktbeskrivningar på kompletta skridskopaket med BONT´s gedigna skridskoskor och med en skridskoskena av Maple kvalité som min kontakt på BONT ordnat fram via en holländsk leverantör. Avser ta hem ca 5-10 storlekar komplett med skenor innan månaden är slut att visa upp ute på Runn i vinter förutom på denna webbshop. Jag tar också med dem på några av våra kommande träningar för er som är intresserade. Jag tänker nog inte lagerföra fler utöver dessa provexemplar utan ta hem emot beställning är tanken.

3. Ni som har synpunkter på innehållet på webbshopen oavsett om det rör sig om detaljer, priser, layout, funktioner som saknas m.m mejla gärna dessa till mig på lars@skateshopen.se så kan vi tillsammans förbättra den så att den blir så kundvänlig som möjligt framöver.

4. Alla medlemmar i DAS har 10% rabatt på de kompletta inlinespaket som ni finner på sidan (kommer fler framöver) och på kommande skridskopaket. Shopen saknar i dagsläget en rabattfunktion så mejla mig direkt avseende sådana beställningar så löser vi det. Skall även lägga ut denna information på shopen inom kort så att besökare som inte är DAS medlemmar får en bra anledning till att bli det.

Initialt har jag försökt att hålla nivån så enkel som möjligt i syfte att kunna komma igång före jul. Jag kommer att kika mer på kortbetalningslösningar och flera andra fiffiga funktioner längre fram utifrån vad ni kunder mest efterfrågar bör kompletteras i shopen. Viktigast att ni och blivande DAS medlemmar nu lätt kan se vad som finns att erbjudas lokalt i inlines- och skridskoväg som jag tror är en viktig ingrediens i att kunna sprida sporterna till fler och möjliggöra fortsatt tillväxt på medlemssidan.

Det enda som jag nog inte kommer att ändra på i Skateshopen i första taget är affärsidén som lyder ”Skateshopens affärsidé är att leverera inlines- och skridskoupplevelser av toppklass genom att erbjuda utrustning med den högsta kvalité som går att finna på marknaden till konkurrenskraftiga priser och med en hög servicegrad!” Jag tycker om att sätta fokuset på själva upplevelsen som BONT produkterna är avsedda att leverera snarare än på produkterna i sig även om dessa enligt mig är de bästa som går att finna på marknaden! Utmaningen kanske främst ligger i den sistnämnda målsättningen om att hålla en hög servicegrad. Detta består dock mer om att behandla sina kunder juste i olika situationer än att slå världsrekord i snabba svars- och leveranstider enligt mig även om alla kanske inte håller med om det.