Ny info om Hamar-läger

Last Updated on 2021-11-20 by WebMaster

Den 19e november har Norska motsvarigheten till FHM i Sverige beslutat att ALLA som reser in i Norge måste registrera sig pga COVID-19 från och med den 26 november, se Omni.se:

Norge skärper inreseregler – alla måste registrera sig

Från och med den 26 november måste alla som ska resa in i Norge registrera sig på förhand. Det säger justitieminister Emilie Enger Mehl vid en presskonferens på fredagen, enligt norska medier.

Kravet gäller både ovaccinerade och vaccinerade, skriver VG.

– Det kan du göra när det är mindre än tre dagar kvar tills du reser. När du registrerar dig får du en bekräftelse, du kan bli ombedd att visa upp den för polisen vid gränsen. Man blir också skyldig att visa coronapass om polisen ber om det, säger Mehl och tillägger att norska myndigheter kommer att testa fler vid gränsen.

Se därför till att du har ett giltigt Covidbevis (QR kod) med dig och anmäl dig 3 dagar innan du åker! Ta för säkerhets skull även några munmask med dig (helst typ FFP2). Som vanligt, känner du dig krasslig, stanna hemma!!

Idag verkar körschemat i Vikingskipet klart för 25-28 nov, se nedan. Trots en bandymatch på lördag finns det gott om tid för vår träning på allmänhetens tider (gröna områden i schemat). Välkomna!

Vill du vara med, logga in på Medlemssidorna och anmäl dig är! Det kommer att bli jätte kul att komma ut på en riktig fullstor inomhus 400m bana!