Lördagen blev en solig men kall dag på isen

Last Updated on 2012-02-05 by WebMaster

När starten för Runnskrinnet gick så visade termometern -19 grader och varmare blev det nog inte. Ändå stod över 80 deltagare på startlinjen och trotsade kylan. Imponerande var att 13st körde alla 90km som var längsta sträckan! 3 svenskar och 10 holländare.

Men det som var mest imponerande var de 20 barn som glatt körde Lilla Runnskrinnet i kylan. Det diskuterades om att ställa in Lilla Runnskrinnet men barnen verkade inte bekymra sig för kylan. Kanske var det den fina medaljen och korven som lockade?

Dala Active Skaters som stod som delarrangörer tackar alla deltagare som imponerande gav sig ut på isen denna kalla dag. Vi tackar även alla funktionärer som stod ute i kylan och gav alla åkare service! Hoppas alla, trotts kyla kunde njuta av den vackra dagen.

Hoppas även att några av er som åkte lyckades få lite draghjälp av de hjälpåkare som vi i klubben hade ute på isen. Det var lite svårt att kommunicera i kylan då alla hade skyddat både kropp och ansikte med kläder. På de flesta såg man bara ett par ögon sticka fram och då troligen bakom ett par glasögon. Men humöret verkade vara på topp ändå 🙂

Ni hittar lite bilder under Bildarkivet och fler bilder kommer att läggas upp.