Klubbläger Göteborg (uppdaterat!)

Last Updated on 2014-05-13 by WebMaster

Äntligen har vi ett förslag till en resa för ett inlinesläger i närheten av Göteborg, där barnen kan åka långa fina sträckor nära boendet och där vi kan varva inlines på rundbana i Göteborg med nöje, som t.ex. besök på Liseberg.

Tanken är att vi ska bo på Sjöviksgården, ett fint vandrarhem vid sjön Mjörn, ca 3 mil från Göteborg (www.sjoviksgarden.nu) Där finns bl.a. en fin inlinesväg och bra badmöjligheter. Vandrarhemmet är bara ledigt i slutet av juli och vi föreslår därför att vi har vårt läger från måndag till torsdag 28-31 juli.

Kostnaden för lägret är beräknad till 190 sek per person och natt.
Om ni är intresserade av att delta men tiden inte passar skulle vi gärna vilja ha förslag från er vilken tid som passar bäst, så att vi kan leta efter ett annat boende. Det är viktigt att vi bestämmer oss rätt så fort, eftersom det är högsäsong och vi behöver boka snabbt.

Vi är tacksamma om ni kunde svara så fort som möjligt om ni är intresserade och vilka datum som skulle passa er. Vi är medvetna om att det är kort framförhållning, och ber om ursäkt för detta, men skulle gärna vilja ha svar senast fredag 16 maj (OBS förlängt en vecka!)

Vi från klubben ser fram mot ett fart- och lekfullt läger som kommer att vara ett nöje till både föräldrar och barn och enskilda åkare!

Med vänlig hälsning
Esther van Vliet
E-postadress: esther.vanvliet@activeskaters.se
Tel: 0706826604