Hösten är här

Last Updated on 2012-02-24 by WebMaster

Kylan och mörkret smyger på och det är dags att börja tänka på skridskosäsongen.

Träningarna på inlines tar uppehåll tills i vår, förutom söndagsturerna som fortsätter så länge det går. OBS! vi startar en timme senare för att det ska hinna bli varmt och torka upp.

Vad gäller skridskoträning så planeras det för fullt som ni säkert har sett och vi kommer förhppningsvis få bättre möjligheter än någonsin. Information kommer så fort vi får några tider klara. Till en början kommer vi hålla till på Tunet och Lugnet men sedan blir det även aktiviteter på Runn och sportfältet.

Tills dess så åker vi till Sandviken och Göransson Arena och åker skridskor! Häng med du också. Alla är välkomna oavsett skridskor.

Tidpunkt: 18.30 på onsdagar (uppehåll vissa veckor – se mer exakt under Träningar & Aktiviteter).
Hagaström skridsko och Sandvikens skridskoklubb bjuder in oss att delta på deras träningar.
Vi har själva inga ledarledda träningar utan det är friåkning som gäller. Finns intresse så kan vi säkert snickra ihop lite övningar beroende på vilka som kommer med. Barn & ungdomar kan säkert vara med på Hagaströms träningar.
De som åker lite långsammare eller inte är vana att åka på bana, hör av er till någon av oss vana i klubben, eller till någon av ledarna på plats om hur ni ska åka inne i Arenan. Detta så att vi inte stör träningarna eller orsakar olyckor.
Kostnad är 50kr per tillfälle och person. Vi betalar in på Hagaströms BG var och en, men det kan göras i efterhand då vi ser hur många gånger vi åkt.

Det snickras på ett kombinerat inlines (i velodromen), Tabata intervaller och styrke/coretränings pass under hösten, men mer info kommer inom kort.

För er som känner att ni behöver slipa era skridskor men inte har något slipställ, så har klubben ett slipställ med tillhörande stenar för den som vill låna. Hör av er till Björn Larsson om ni vill låna.