DAS ordnar SPF Pensionärsskridsko 2022

Last Updated on 2022-11-23 by WebMaster

Nu är det dags igen! Vintern har äntligen kommit och isen ligger blankspolad på Lugnets bandybana. SPF Falun och skridskoklubben Dala Active Skaters anordnar åter lättsam, trevlig och stärkande motionsskridsko för pensionärer på Lugnets bandybana.

Varje tisdag fr.o.m. 29/11 kl. 14.00-15.00

träffas vi för att åka skridsko tillsammans. Skridskoklubbens erfarna skrinnare hjälper gärna till med goda råd och instruktion för de som vill lära sig att åka skridsko bättre. Det är bra att öva upp tekniken och åkstyrkan inför turer på sjöisarna när den riktiga vintern har kommit!

Utrustning i form av enklare och bekväma hastighetsskridskor och hjälmar finns att låna gratis men det går också bra att komma med sin egen utrustning. Ta gärna med kaffetermos för gemensam fika och samvaro i anslutning till träningen!

Ingen anmälan! Det är bara att komma till Lugnets bandybana. Vill du låna skridskor, går du till ”Skridskohuset” vid banans sydvästra hörn.

Du är naturligtvis välkommen att bli medlem i Dala Active Skaters för att få tillgång till en medlemsförsäkring om något skulle hända. Dessutom får Du då tillgång till klubbens alla aktiviteter på bana och sjöis och möjlighet att få skridskorna slipade, tillgång till bättre utrustning och skridskokläder m.m. Mer info på www.activeskaters.se

Daniels Sven Olsson (DAS) och Hans Thors (SPF)