Dags att beställa klubbkläder

Last Updated on 2012-04-05 by WebMaster

Nu är det dags att beställa klubbkläder!!
Du betalar bara självkostnadspris och du hittar inte bättre träningskläder, vare sig funktionsmässigt eller kvalitétmässigt till bättre pris i butiken. Dessutom ser du ju snyggare och proffsigare ut i våra klubbkläder 🙂

Nytt för i år är att vi även kommer att ta hem funktions T-shirt och Huv tröja (mer info längst ner).

Nedan anges de tillfällen då du kan se, prova och känna på kläderna innan du beställer. Vi har haft lite strul att få hem kläder så vid första tillfället finns inte alla kläder eller storlekar tillgängliga, men det räcker nog för att ni ska kunna välja storlek.

– Onsdag 4 april 18.30 (efter träningen inne i Främby Hallar).
– Söndag 8 april 11.30 Dala Airport parkeringen, innan träningen (utomhus).
– Tisdag 10 april  i samband med Årsmötet på Active Stay Hotell

Om inget av ovan tillfällen fungerar så hör av er till mig på nedan mailadress så försöker vi hitta ett tillfälle då ni kan prova (vet att det är kort varsel). Jag har skickat ut ett medlemsmail med lite storlekshjälp, har du inte fått mailet, hör av dig!
När ni har provat eller vet vilka kläder ni vill ha så skickar ni en beställning till bjorn.larsson@activeskaters.se. Om ni redan bestämmer er vid provtillfällena så tar jag naturligtvis emot beställningarna redan då.

Sista beställningsdag är 10 april  (om alla som vill kunnat prova) och leverans beräknas ske i början av Juni. Klubben kommer troligtvis ta hem ett begränsat sortiment av vissa klädesplagg, men räkna inte med att den storlek som just du vill ha finns, beställ istället de kläder du vill ha. Nästa beställningsdatum blir i augusti-september.

Alla beställningar är bindande!!

De kläder som kan beställas till sommaren 2012 är följande:
– Cykeltröja kort
– Cykeltröja lång
– Tights korta
– Tights långa
– Överdragsbyxor (dragkedjor i båda benen)
– Tävlingsdräkt inlines
– Funktions T-shirt
– Huvtröja

Mer information om kläderna och priser hittar ni under Klubbkläder.

Priserna är ungefärliga men det handlar inte om några större avvikelser. Skulle det skilja mer kommer jag meddela detta innan vi beställer. Orsaken är att priserna beror på antalet plagg vi beställer, så desto fler vi köper desto bättre priser.

Nytt för i år är att vi även kommer att ta hem funktions T-shirts och Huvtröjor. Dessa finns inte beskrivna under klubbkläder utan beskrivs enbart här.

Funktions T-shirt

OBS! Tröjan kommer att vara Orange!
Det är en enkel helt vanligt funktionströja som vi kommer att trycka klubbens logo på.
Pris: ca 130-150kr

Huv tröja

OBS! Tröjan kommer vara svart istället för grå på bilden!
En huv tröja i ett litet bättre och rejälare material än de enklaste huvtröjorna på marknaden. Vi kommer att trycka en liten logo type på bröstet. Tanken är att man ska kunna ha den både till och från träning som till vardags.
Pris: ca 500-550kr