Breddläger och Track SM i Karlstad

Last Updated on 2012-05-19 by WebMaster

Arne Nilsson skickade en blänkare om att det är dags att anmäla sig till breddlägret 28/7 senast 20 maj om man vill ha garanterad plats i stugorna. Det ser ut som om vi blir ett gäng från klubben som åker till Karlstad på lägret men vore kul om vi blev ännu fler. Nedan kan ni läsa mer om vad som erbjuds i Karlstad under veckan 28/7-5/8.

Hoppas att så många inlineåkare som möjligt ställer upp. Lägret avslutas med Track SM.

I Karlstad finns utmärkta träningsmöjligheter, förutom på tracken också Klarälvsbanan där ni kan åka upp mot 20 mil utan biltrafik. Vi hoppas på deltagare även från Norge och en grupp kineser har också aviserat att de eventuellt kommer.

Titta in på förbundets hemsida: http://iof3.idrottonline.se/SvenskaSkridskoforbundet/SvenskaSkridskoforbundet/SOLKLART2012/Anmalan/

Observera att man vill ha anmälan redan nu för att kunna definitivboka stugor. Hoppas att det blir en stor inlinegrupp, både av motionärer och elitåkare som kan träna tillsammans.Vi kommer även att få besök av OS deltagare som på en kvällsföreläsning höjer motivationen på oss andra.

Kommunen ordnar Night Skate den 29 juli och vi hoppas att så många som möjligt är med och gör reklam för inline.

För de som önskar boende några extra dagar, över SM dagarna (4-5/8) så erbjuder Skutberget specialpriser.

Hoppas på en stark inlinerepresentation och att ni får några fantastiskt fina träningsdagar samt ett lyckat SM.

Observera att det är kort anmälningstid kvar men jag är övertygad om att det är ok om ni behöver nån extra dag att övertyga familjen om att semestern består av träningsläger i Karlstad.

Att träning på våra banorna lönar sig bevisas av att Roland Hedén blev Världsmästare i Tyska Damp i maj. (Grattis Roland!)http://www.vf.se/sport/ovrig-sport/roland-rullade-hem-vm-guldet

Kom och ladda upp med 1 veckas träning inför SM!

Hälsningar

Arne Nilsson