Följ med till Flaeming ”inlinesparadiset”

Last Updated on 2012-01-21 by WebMaster

Följ med Stockholm Speedskaters på deras resa till Flaemingskate. Flaemingskate är ett inlinesparadis några mil söder om Berlin i Tyskland. Här finns miltals långa bilfria vägar genom skogar och över fält. Hotellet ligger 10 meter från banan så det är bara att gå ut på morgonen och rulla iväg. Förra året var det 50 personer som åkte ner och Speedskaters hade bokat hela hotellet. Förutom att åka inlines så äts det en hel del glass, Apfelstrudel och dricks även ett antal öl. Träning och njutning, kan det bli bättre.

Om ni är intresserade att följa med ta kontakt med Niclas graner på niclas.graner@activeskaters.se

Det finns redan några från klubben som planerar att åka.

Ni hittar lite mer info på Speedskaters hemsida, men anmäl er till Niclas istället. Flygen kanske inte heller stämmer utan det får de som kommer att åka från Dala Active Skaters försöka samordna på bästa sätt.

Ni hittar även en kollektion av bilder från förra året som Klaus Karlander gjort, och som sammanfattar vad resan handlar om.Tyvärr blev det några alvarliga olyckor förra året som berodde på kottar. Det var första året som vi åkte lite senare i maj och ingen var beredd på alla dessa kottar. Nu går resan tidigare i år igen och då har det inte varit så mycket kottar och inte lika mycket olyckor.

Ni kan även läsa förra årets reseberättelse här på hemsidan.