Dags att boka årets tur till klarälvsbanan

Last Updated on 2012-02-24 by WebMaster

Tillsammans med Stockholm Speedskaters så anordnar vi även i år en tur på klarälvsbanan.

Start från Karlstad vid lunchtid lördagen den 27/8, sedan följer 9 mils åkning till Uddeholms vandrarhem, där vi badar, bastar och intar en god grillbuffé. På söndagen åker vi tillbaka till Karlstad, dit vi anländer i god tid för ytterligare ett bad innan det är dax för hemfärd.

Vi kommer att ha en följebil där vi kan lägga våra väskor eller åka med om man får ont i fötter eller blir trött. Följebilen möter upp på rastplatserna så att vi kan fylla på vatten eller annat behövligt. Kostnaden för följebilen delar vi allihopa på.

Vi stannar på vägen och äter lunch. Vi åker i ett lugnt tempo och blir det behov delar vi upp oss i en snabb och en långsam grupp så att alla hinner med.

Vi samåker från Borlänge med bilar eller i följebilen (eventuellt så kan den som vill åka North European Cup i Karlstad också samåka med oss).

Rum för 30 personer är preliminärbokade på Uddehom. 3-bädds rum kostar 730 kr; dubbelrum kostar 530 kr, enkelrum kostar 395 kr. Frukost kostar 75 kr extra, lakan ingår. Total kostnad inkl. frukost och lakan blir alltså 340 kr/person för boende i dubbelrum. Grillbuffén kostar 200 kr.

Anmäl dig senast 5/8 genom att skicka ett mail till Björn Larsson. (frågor skickas till samma adress)

Bifoga Namn, email, om du vill samåka, om du vill delta på middag, Boende (del i 3-bädd, 2-bädd eller enkelrum), om du vill dela rum med någon du känner.

Anmälan är bindande from 5/8. Betalning av rummen sker på plats. Mer information kommer på mail lite närmare resan.

Information om klarälvsbanan hittar du här. En liten reseberättelse från förra året hittar du här.