Dags att beställa vinterkläder

Last Updated on 2012-08-30 by WebMaster

Nu är det dags att beställa vinterkläder ur klubbkollektionen. Missa inte detta tillfälle då detta är enda möjligheten för säsongen att beställa vinterkläder. Träningskläderna är av bra kvalité och har en del speciallösningar och material gjorda för ett aktivt liv på isen.

Ni hittar utförligare beskrivning av kläderna på hemsidan under klubbkläder. Ni ser även priserna där som är preliminära då vi får bättre priser desto mer vi beställer, men hittills har de inte blivit dyrare. Om det blir dyrare kommer ni få chans att ändra er beställning innan den skickas iväg. Vill ni se hur kläderna ser ut så kan ni klicka er runt i bildarkivet där ni hittar en massa bilder på medlemmar i klubbkläderna.

De klubbkläder som går att beställa är Vinterjackan, Vintertights, Överdragsbyxor och Tävlingsdräkten. Nytt för i år ser ut o bli en Buff/Bandana i orange med klubbens logo på + en mössa från Craft med klubbens logo på. Mössan är tunn så att den fungerar att ha under hjälmen. Buffen och mössan är dock inte klara än, så de är preliminära och priser kommer under veckan. De är dock i ”one size fit all”. Mer info kommer att läggas så fort det finns under Klubbkläder på hemsidan.

Det blir 2 tillfällen ganska tätt inpå då det ges möjlighet att prova storlekar:

Tisdag 4/9 klockan 17.00-18.00 vid bilprovningen i Falun (innan träning)

Torsdagen 6/9 klockan 17.00-18.00 på Active Stay Hotell i Borlänge.

För er som inte har möjlighet att komma på någon av dessa tillfällen kan höra av sig på mailadressen nedan för att eventuellt åka förbi Björn i Borlänge och prova. Vi har ganska bra koll på storlekarna också, så om ni mailar era mått (längd, bröst, midja) så kan vi nog ganska säkert säga vilken storlek ni ska ha. Berätta gärna vilken storlek ni brukar ha på T-shirts då det brukar hjälpa. Här hittar ni även storleksgudier på holländska.

Beställning kan ni lämna vid ovan tillfällen eller skicka till bjorn.larsson@activeskaters.se

Senaste beställningsdag är 9 september och beställning är bindande!

Ca 8 veckors leveranstid