SweSports Summer Camp 2024

Last Updated on 2024-05-02 by WebMaster

Samtliga deltagare (inkl evt medföljande föräldrar, ledare, föredragshållare och staben) ska anmäla sig via vårt on-line anmälningsformulär.
Antingen görs en individuell anmälan per person eller så anmäls flera personer tillsammans via en gruppanmälan (t ex av en tränare/lagledare). Ta reda på vem som skall ta hand om din anmälan.
Formuläret innehåller all nödvändig info om gruppindelningen (beroende på din ambitions- och prestationsnivå), boende, måltider och anmälningsavgift.
Anmälan är bindande och anmälningsavgiften betalas inte tillbaks. Evt inbetalt belopp för boende och mat återbetalas fram till sista anmälningsdagen.

Sista anmälningsdagen för Summer Camp 2024 är satt till lördagen den 25 maj 2024, kl 12.00.

Snabblänkar :

Anläggningarna på Lugnet i Falun. Inlinesbanan finns på asfaltytan inom Riksskidstadion.

SweSports Summer Camp är ett läger som riktas till alla våra 11 idrotter och där man ges möjlighet att träna, umgås och utbildas.
Campet kommer att arrangeras på Lugnet i Falun. Lugnet erbjuder bra träningsfaciliteter, boende och mat på en och samma plats. Likt tidigare år har vi preliminärbokat 15 stugor där max 5 personer kan dela på boende. Vi erbjuder matpaket i form av lunch och middag på Lugnets restaurang.
Likt tidigare år är det vår lokala arrangör Dala Active Skaters som bistår oss med att genomföra SweSports Summer Camp.
På denna sida om Summer Camp 2024 kommer information att publiceras fortlöpande. Där kan du även ta del av allt som genomfördes under 2023 och 2022.

Visa mer ...

Turistinfo

Vill du och/eller din familj passa på och ha några dagars semester ism Summer Camp eller vill du/ni göra några privata utflykter under Summer Camp, så har vi tagit fram en egen lista med bra tips för utflykter! Vi undersöker f n om vi kan få rabatter på vissa ställen. Så fort nåt är klart, uppdaterar vi listan!

För mer generell info om olika utflyktsmål eller andra fritidsaktiviteter, i eller runt Falun, klicka här.

Program

Klicka på länkarna nedan för det generella ramprogrammet och de gruppspecifika programmen:

Programmen uppdateras löpande. När det finns en uppdatering kommer det att visas under rubriken Nyheter, se nedan.

Nyheter

Här kommer alla nyheter att publiceras med datum!
OBS: Du kan få en pling när en nyhet presenteras genom att prenumerera (klicka på den vit-blåa klockan i vänstra nedre hörnet!)

Visa mer ...