Svenska Mästerskap på Lugnet och Runn

Last Updated on 2013-01-03 by WebMaster

Svenska Skridskoförbundet och Dala Active Skaters har äran att inbjuda till Sprint, Masstart, Lag-tempo och Marathon SM under SM veckan vinter 2013 i Falun.

Inbjudan hittar ni nedan.

Förberedelserna pågår och har pågått under hela hösten. Arbetsgruppen har jobbat hårt med att få till förutsättningar för att vi ska kunna arrangera detta och har gjort ett strålande jobb. Skridskotävlingarna börjar fredagen 25 januari och avslutas på söndag 27 januari. På fredag och lördag körs Sprint, Masstart och Lag-tempo på den nya 330 meters ovalen på Lugnet som det jobbas frenetiskt med att få till. På söndagen körs Marathon SM på Runns plogade banor. I samband med Marathon SM kommer det även vara möjligt att åka i en motionsklass för den som inte har tävlingslicens.

Vi hoppas på mycket publik under dessa dagar så vi hoppas alla ni som inte deltar på något sätt tar med er familj och vänner till Lugnet och Runn och hejar på alla åkare.

Vi kommer även behöva en del funktionärer så har ni möjlighet att hjälpa till så hör av er till Sven Olsson (sven.olsson@activeskaters.se)