Sjöisåkning säsongen 2021/2022

Last Updated on 2021-12-03 by

Nu finns det ett gäng sjöar i Falun / Borlänge som har mycket fin is för sjöisåkning. Med tanke på säkerheten och att det faktiskt är mycket roligare att åka tillsammans erbjuder Dala Active Skaters följande för sina Medlemmar:

Ledarledda Medlemsturer lördagar. Dessa sker främst på plogade banor (alternativt megatjock is). Alla medlemmar är välkomna oavsett fart då vi delar upp oss i olika grupper. Mer info finns här.

Teknikkurser kommer att arrangeras för sjöisåkare som är medlem i klubben. Mer information om datum och tid kommer inom kort.

Säkerhetskurs för medlemmar. Då kunskap, utrustning och sällskap är grundpelarna för sjöisåkning kommer klubben inom snart att erbjuda en säkerhetskurs för sina medlemmar. Även våra medlemmar som tidigare har gått kursen är mer än välkomna att delta i kursen! Mer info finns här.

Säkerhetsutrustning Som medlem har man möjlighet att köpa högkvalitativ säkerhetsutrustning med DAS logo till ett rabatterat pris. Mer info finns här.

Som vanligt är alla våra medlemmar även välkomna att träna på bana. Framöver kommer det även att erbjudas regelbunden teknikträning för sjöisåkare på bana. Mer information kommer.

Bild: Christian Andersson (DAS)

Vi ses på isen!

P.S är du inte medlem än? Klicka här för att registrera dig on-line!