Lyckad insats på Sweden 12H Roller

Last Updated on 2012-02-24 by WebMaster

Under lördagen deltog Dala Active Skaters med ett lag i 12 timmars stafetten Sweden 12H Roller. Laget bestod av Björn Larsson, Christian Andersson, Frank Niklasson, Jocke Norin, Lars Bäcksholm och Stig Bohman. Laget ställde upp i tävlingsklassen där Sveriges bästa åkare fanns på plats. Totalt var det 7 lag som körde tävlingsklassen. Sedan var det ytterligare 12 lag i motionsklassen. Vi visste att vi inte skulle slåss om medaljer men hade hoppats kunna hålla oss från sista platsen och åka fler varv än alla motionslag.

Totalt körde laget 198 varv på Falkenbergs motorbana som innebar en sträcka på 364,91km (snittade 30,55km/h) under 12 timmar. Detta räckte till en 6 plats (låg länge på 5 plats men när Speedskaters började teamköra så hade vi inte något att sätta emot) och vi körde 9 varv mer än första motionslag. Laget är enormt nöjda med sin insats och vi tackar Varbergs Rullskridskoklubb och alla andra deltagande lag för en lyckad tävling och en fantastist trevlig och rolig dag på motorbanan.

Det kommer en aktivitetsrapport med lite bilder under veckan också. Mer info finns även på http://72.29.84.63/~speedinl/