Inlinesträningen 19 juni flyttad!

Last Updated on 2022-06-18 by WebMaster

Hoppas ni har det skönt i sommarvärmen var ni nu än är!

På Lugnets skidstadion pågår just nu, fredag-lördag-söndag, världscuptävlingar i mountainbike med bl.a. Jenny Rissveds från Falun. Det betyder att hela skidstadion är avstängd för annat, så vi måste hitta på nåt alternativ.

Det ser ut att bli en solig dag i morgon och när jag och Pär talade om helgen senast, kom vi fram till att vi kunde göra en landsvägstur Falun-Grycksbo och testa en asfaltsplan som finns nära Grycksbo station.

För dom som vill åka landsväg träffas vi kl. 9.30 vid Stennäsets dammhus, där Varpan rinner ut och blir Östanforsdammen för att åka cykelvägen genom Stennäset, landsvägen bort till Bergsgården och cykelvägen därifrån till Grycksbo och så ner till järnvägsstationen i Grycksbo för lite åkning på den asfaltsplan Pär tipsat om.
Vill någon åka cykel i stället så går det också bra! För mej tar det ca 30 min från Stennäset till Grycksbo, men vi kan ju åka lite långsammare så att föräldrar och de äldre barnen kan hänga med, kanske ca 45 min.
Vill man åka en kortare sträcka och sedan bli upphämtad med bil och körd till Grycksbo, så går det också bra, om några föräldrar ställer upp med bil.
För dem som bara vill åka i Grycksbo, kan man åka bil ända ut till Grycksbo och parkera vid Grycksbo station.

Hoppas vi blir några inlinesåkare!