Dala Active Skaters nya verksamhetsmål

Last Updated on 2020-06-30 by WebMaster

Som meddelades på årsmötet, pågår ett intensivt arbete inom styrelsen med att formulera vårt nya verksamhetsmål, följd av en strategi för att nå verksamhetsmålet.

Det första steget, formuleringen av det nya verksamhetsmålet har nu avslutats. Styrelsen står nu enat bakom det nya verksamhetsmålet:

”DAS har som mål att alltid vara en attraktiv breddklubb där alla kan
vara med på sina egna villkor, påverka och delta i skridsko- och inlinesaktiviteter”

Detta mål innebär att vår klubb kommer att fortsätta fokusera på skridskoåkning (både på sjöis och bana), samt inlines. DAS är öppen för alla åldrar (barn/ungdom – vuxen), med/utan handikapp och med olika kulturella bakgrund och fortsätter att organisera motionsaktiviteter, samt tävlingar.

Vi strävar efter att göra klubben så attraktiv som möjligt för alla våra medlemmar och kommer därför så småningom även behöva medlemmarnas åsikter vid lämpliga tillfällen. För att komma igång redan nu, har styrelsen gjort en lista med vad styrelsen tror är viktiga egenskaper för att göra klubben attraktiv (med viss input från Förbundet och SISU) och skall i nu närmast ta fram en strategi för att bli så attraktiv som möjligt för alla medlemmar, unga och äldre, erfarna och oerfarna åkare. Vi håller alla informerade om arbetet!
Kontakta gärna ordforande@activeskaters.se om du vill veta mer.