Dags att beställa kläder inför vintern

Publicerat 2011-09-01 | Skrivet av WebMaster

Nu är det äntligen klart så att vi kan beställa kläder inför vintern. Ni hittar priser och all information om kläderna under Kläder i menyn på hemsidan.

Nytt: Har lagt till en lite storleksguide sist på klädsidan. Inget facit men lite erfarenheter hittils. Kom ihåg att ni kan beställa med extra längd i ärmar och ben. Ange då tex +4cm på storleken.

Nytt: OBS! Felaktiga priser till en början! Priserna har justerats då det var lite för bra priser… nu ligger de i nivå med sommarens priser som fortfarande är väldigt bra och är visserligen preliminära men har tagit i lite så att de borde kunna stämma ganska bra.

Kläder för provning (eller bara titta och känna på) kommer att finnas på tisdagens träning. Jag kommer att börja träningen med en kort information om kläderna så att vi sedan kan komma igång med träningen. Frågor etc tar vi efter träningen. Den som vill kan naturligtvis prova under pågående träning.

Ni kan även prova kläderna på torsdag från klockan 17.00 på Active Stay Hotell. Jag ändrar så att träningen utgår därifrån då också.

Om någon inte kan prova under denna vecka så ordnar vi ett tillfälle under nästa helg också. Ni kan även andra dagar kontakta mig och komma förbi hemma hos mig och testa.

Jag hoppas att vi kan få iväg en beställning i slutet av kommande vecka eller i början av nästa då det tar ca 8 veckor innan vi får kläderna.

OBS! Klubben kommer inte att ta hem några extra vinterkläder så det ni vill ha måste ni beställa. Styrelsen har beslutat att ta hem några extra av de korta cykeltröjorna och av de korta tightsen men det finns inga garantier för att det finns i den storlek du vill ha.

Beställning eller frågor skickar ni till klädansvarig.

 

 

Senaste Foruminläggen

25 jan 2020 av Thomas Plahn

Klubbtur , fikatur, söndag 26 jan...

25 jan 2020 av Thomas Plahn

Friluftsfrämjandet har gjort en liten filmsnutt...

24 jan 2020 av Thomas Plahn

Klubbtur lördag 25 jan kl. 10.00...

12 jan 2020 av Sven Olsson

Fyra ivriga pojkar och en flitig...

11 jan 2020 av Thomas Plahn

Klubbtur söndag 12 jan 09.30 Plats...

10 jan 2020 av Thomas Plahn

Hej alla Klubbtur på Vällan lördag...

10 jan 2020 av Sven Olsson

Fredag 10 jan kändes som en...

9 jan 2020 av Sven Olsson

Måndags- och onsdagsträningarna skedde i milt...

5 jan 2020 av Sven Olsson

Trettondagsloppet blåste nästan bort! Trettondagsloppet på...

4 jan 2020 av Thomas Plahn

Hej Klubbtur på Vällan söndag morgon....

4 jan 2020 av David Hjalmarsson

Stort stort tack till alla funktionärer...

Senaste Facebookinläggen

 

1