Dags att beställa kläder inför vintern

Publicerat 2011-09-01 | Skrivet av WebMaster

Nu är det äntligen klart så att vi kan beställa kläder inför vintern. Ni hittar priser och all information om kläderna under Kläder i menyn på hemsidan.

Nytt: Har lagt till en lite storleksguide sist på klädsidan. Inget facit men lite erfarenheter hittils. Kom ihåg att ni kan beställa med extra längd i ärmar och ben. Ange då tex +4cm på storleken.

Nytt: OBS! Felaktiga priser till en början! Priserna har justerats då det var lite för bra priser… nu ligger de i nivå med sommarens priser som fortfarande är väldigt bra och är visserligen preliminära men har tagit i lite så att de borde kunna stämma ganska bra.

Kläder för provning (eller bara titta och känna på) kommer att finnas på tisdagens träning. Jag kommer att börja träningen med en kort information om kläderna så att vi sedan kan komma igång med träningen. Frågor etc tar vi efter träningen. Den som vill kan naturligtvis prova under pågående träning.

Ni kan även prova kläderna på torsdag från klockan 17.00 på Active Stay Hotell. Jag ändrar så att träningen utgår därifrån då också.

Om någon inte kan prova under denna vecka så ordnar vi ett tillfälle under nästa helg också. Ni kan även andra dagar kontakta mig och komma förbi hemma hos mig och testa.

Jag hoppas att vi kan få iväg en beställning i slutet av kommande vecka eller i början av nästa då det tar ca 8 veckor innan vi får kläderna.

OBS! Klubben kommer inte att ta hem några extra vinterkläder så det ni vill ha måste ni beställa. Styrelsen har beslutat att ta hem några extra av de korta cykeltröjorna och av de korta tightsen men det finns inga garantier för att det finns i den storlek du vill ha.

Beställning eller frågor skickar ni till klädansvarig.

 

 

Senaste Foruminläggen

13 sep 2020 av Lars Bäcksholm

Onekligen en utmanande slinga på 2.8km...

5 jul 2020 av Eliyana Mahrai

jag träning hos er

5 jun 2020 av Sven Olsson

Fredag 5 juni hängde regnet i...

2 jun 2020 av Sven Olsson

Måndag 1 juni kom sommaren på...

2 jun 2020 av Sven Olsson

Den sista dagen i maj blev...

2 jun 2020 av Sven Olsson

Finbesök av skridskovännerna från Hagaströms SK...

2 jun 2020 av Sven Olsson

En fredag kväll när sommarn börjar...

27 maj 2020 av Sven Olsson

Inlinesträning för barn/ungdom hölls onsdag 25...

14 maj 2020 av Sven Olsson

Premiär på nya asfaltsbanorna på Lugnet!...

10 maj 2020 av Sven Olsson

Söndag 10 maj och regn faller...

21 mar 2020 av Thomas Plahn

Klubbtur för medlemmar Stora Aspan söndag...

Senaste Facebookinläggen

 

1