Medlemsförmåner

Last Updated on 2021-05-08 by WebMaster

Medlemsförmåner

Låna och hyra skridskor och inlines

Barn och ungdomar 5-15 år som är aktiva på föreningens träningar och aktiviteter får låna hastighetsskridskor/inlines det första året för att prova om det är något man vill fortsätta med. Därefter kan man hyra skridskor/inlines om man är medlem.

Ungdomar/vuxna över 16 år kan prova hastighetsskridskor med klapp eller speedskates 3ggr gratis, naturligtvis  mån av tillgång. Därefter kan man, som medlem, hyra skridskor.

Med tillfällen menas träningar/aktiviteter men där det inte finns garanti för att man kan låna hela träningen/aktiviteten beroende på om andra också vill prova. All utlåning och uthyrning är naturligtvis beroende på tillgång av skridskor/inlines.

Kontakta material@activeskaters.se, eller ansvarig på träningen, om ni vill prova hastighetsskridskor/inlines, så att vi kan se till att rätt storlek kommer med till träningen.

Biblioteket

Som medlem kan du låna böcker ur föreningens bibliotek. En del av böckerna är inköpta för föreningsutvecklings projektet som föreningen deltar i men vi har även samlat ihop en del privata böcker till biblioteket. Böckerna finns på Active Stay Hotell (klubbhuset). Fråga i receptionen och om den som står där inte vet vad det handlar om så fråga efter Niclas Granér.

Tanken med biblioteket är att du som medlem ska kunna utvecklas som idrottare, ledare eller tränare utan att behöva investera i en massa böcker. Förutom dessa böcker så erbjuder klubben även möjlighet att delta på läger, tränarutbildningar mm för dig som vill utvecklas inom skridskosporten. Har du böcker som du vill dela med dig av, märk dem med ditt namn och lämna dem till Niclas Granér.

Böcker i biblioteket
– Bra mat för unga idrottare
– Engagerad 2.0
– Idrottarnas kostbok
– Idrottarens återhämtningsbok
– Leda med förtroende
– Styrketräning från lek till elitidrott, bok & DVD & Webb
– Träna med balansboll/balansplatta
– Träna rörlighet
– Träningslära för idrotterna
– Världens bästa coach
– Handbook of Competitive Speed Skating
– Destination Speed DVD
– Iceskate instructions DVD
– Snabbhetsträning
– Idrott, Friskvård, Hälsa & Hälsopromotion
– Fysisk aktivitet för alla
– Muskeln i fokus
– Formtoppning i teori & praktik
– Lev med Liv & Lust
– Styrketräning för idrott, motion och rehabilitering
– Instruktionsboken till Livet
– Tester och Mätmetoder för idrotter och hälsa
– Kombinationsträning med Martin Lidberg
– Hälsa & Hälsopromotion
– Träna med medicinboll
– Massage för idrott, prestation och hälsa
– Skridskoskolan, Skoj på is
– Jumping into Plyometrics